Chat with us, powered by LiveChat
Menu

Faturo në çast!

Krijo fatura, fiskalizo dhe dërgo me email.

Scroll

Për se shërben kjo zgjidhje?

fatura.alpha.al është zgjidhje enkas për faturimin.

Faturim

Nëse kërkoni një zgjidhje të thjeshtë vetëm për faturimin,

fatura.alpha.al mund ta përdorni menjëherë pa qenë nevoja për trajnim.

Fiskalizim

Nëse kërkoni një zgjidhje vetëm për fiskalizimin e faturave,

me fatura.alpha.al mund të fiskalizoni pa limit fatura cash, e-invoice dhe faturë shoqëruese.

Sinkronizo

Nëse deshironi të dërgoni faturat tuaja tek financa ose kontabilisti i jashtëm,

fatura.alpha.al ju jep mundësinë të sinkronizoni në çast faturat me programin e financës Alpha.

Ul kostot

Nëse jeni klient të programit financiar Alpha dhe doni të ulni kostot e përdoruesve tuaj shitës,

fatura.alpha.al ju ofron mundësinë për të shtuar përdorues pa limit dhe pa kosto.

2.2K Përdorues Alpha
1.2M Fatura te fiksalizuara

Si të filloni punën?

Regjistrohu

Për të përdorur fatura.alpha.al ju duhet vetëm një adresë emaili dhe të zgjidhni një password.

Krijo Faturë

Menjëherë me logimin në fatura.alpha.al mund të krijoni faturën e parë. Mund të shtoni artikujt ose shërbimet tuaja direkt në faturë, t'i shtoni në listën e artikujve, ose t'i skanoni me barcode.

Dërgo faturën me email

Me ruajtjen e faturës, mund t'a dërgoni direkt me email tek klienti juaj.

Shto Përdorues

Mund të ftoni sa përdorues të deshironi në llogarinë tuaj.

Funksione

Përse duhet të zgjidhni fatura.alpha.al?

Faturo në çdo pajisje

fatura.alpha.al është një aplikacion 100% web. Mund ta përdorni menjëherë në celular, tablet apo PC pa patur nevojë të shkarkoni aplikacionin. Mund të filloni punën në pak minuta.

Pa Limit

Në fatura.alpha.al mund të shtoni fatura pa limit dhe pa kosto të shtuar. Gjithashtu mund të shtoni sa përdorues të keni nevojë.

Shto listë artikujsh

Në fatura.alpha.al mund të shtosh listë artikujsh ose shërbimesh. T'i shtosh artikujt direkt në faturë, duke kërkuar artikullin nga lista ose duke skanuar barcodin e artikullit.

Sinkronizo faturat

Mund të dërgosh fatuarat në programin Alpha të financës suaj ose të kontabilistit të jashtëm.

Dërgo faturat me email

Në fatura.alpha.al mund të dërgosh direkt nga fatura, email klienteve me faturën.

Merr shpejt pagesat

Në fatura.alpha.al mund të dërgosh njoftime për faturat e papagura tek klientët.

Çmimi

Tarifa përfshin abonimin për 1 organizatë.

Provo falas

€0

7 ditë

  • Përdorues Pa limit
  • Fatura Pa limit
  • 1 Organizatë
Regjistrohu